Vacancies

HTR Goeit! Groei jij met ons mee?

 

Senior Operator

2 ploegendienst

HTR is leidend in de rubber en foam branche omdat we uitdagingen op een andere manier aanpakken. Zo blinken wij uit in het creatief aanpakken en oplossen van onze klantvragen en is innovatief denken geïntegreerd in alle aspecten van onze bedrijfsvoering. Dit biedt veel ruimte en ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers.
Zoek jij een functie als Senior Operator, waarbij je werkzaam bent binnen een succesvolle en innoverende omgeving? Een organisatie die omdenken, samenwerken, passie en kwaliteit hoog in het vaandel heeft? Kom dan onze organisatie versterken!
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een
Senior Operator

De Senior Operator werkt nauw samen met de Teamleider en wordt gezien als zijn technische rechterhand. Als de productieleider niet aanwezig is, neemt de senior operator een aantal taken van hem over. Tevens kunnen de collega operators op hem/haar terugvallen bij het instellen van de machines en voor vragen over kwaliteit en op technische gebied. Na een opleidingstraject ben je als Senior Operator in staat, alle aanwezige machines te bedienen en in te stellen.

Daarnaast produceer je, aan de hand van werkinstructies, de gestelde hoge kwaliteitseisen en conform de planning, half- fabricaten en eindproducten. Je controleert het product of het voldoet aan de vooraf vastgestelde kwaliteit en klanteisen en legt dit administratief vast. Tevens ben je bevoegd om bij twijfel bij of een afwijkende kwaliteitsnorm je eigen of andermans order stil te leggen om de oorzaak te analyseren en mogelijke oplossingen te bedenken. Je zoekt constant naar mogelijkheden om de aanwezige machines zo optimaal en volledig mogelijk te benutten, waardoor de snelheid steeds gaat toenemen, insteltijden verder worden verkort en de kwaliteit op een steeds hoger niveau komt.

 Naar wie zijn wij op zoek: 

Heb jij technische kennis, inzicht en ervaring en heb je affiniteit met onze branche, dan gaan we graag met jou in gesprek. We zijn op zoek naar kandidaten met technische ervaring bij voorkeur opgedaan in een soortgelijke functie. Belangrijk is dat je flexibel en pragmatisch bent ingesteld en kunt goed communiceren in de Nederlandse en Engelse taal.

Enthousiast?Als je aan het beschreven profiel voldoet, schrijf of mail je motivatie en CV  naar meijer@htr-nl.com. Nog vragen?  Bel dan even op ma / wo of do tussen 13.30 en 15.00 uur naar Lisa Meijer, HR Manager. Tel. 040-2902610.

Open application

If you feel that you would be a valuable addition to our team, please send us an open application. Send your CV and an accompanying letter explaining your interest to Lisa Meijer, our HR Manager: meijer@htr-nl.com.

Leave a Reply