Vacancies

Project Engineer (39 uur per week)

Een zelfstandige en dynamische functie voor een creatieve Bèta.

                           

HTR is leidend in de rubber en foam branche omdat we uitdagingen op een andere manier aanpakken. Zo blinken wij uit in het creatief aanpakken en oplossen van onze klantvragen en is innovatief denken geïntegreerd in alle aspecten van onze bedrijfsvoering. Dit biedt veel ruimte en ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers.

Zoek jij een functie als Project Engineer, waarbij je werkzaam bent binnen een succesvolle en innoverende omgeving? Een organisatie die omdenken, samenwerken, passie en kwaliteit hoog in het vaandel heeft? Kom dan onze organisatie versterken!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Project Engineer.

Dit ga je doen als Project Engineer In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor een aantal klant specifieke ontwikkelingsprojecten. Je gaat de probleemstelling van de klant analyseren en de vertaalslag maken naar een passende technische oplossing. Nadat je de klant hebt overtuigd ben jij de centrale spil die het technische project binnen HTR tot het eindpunt leidt. Daartoe zorg je voor de (in)directe aansturing van zowel externe leveranciers als interne operators. Het opstellen van projectspecificaties en het opvragen, beoordelen en bespreken van offertes vormen een belangrijk onderdeel van je functie. Voor je eigen projecten maak je oa gebruik van: FMEA’s, RCA’s, calculaties, capability studies, etc. Je laat technische onderzoeken uitvoeren door je collega’s van de R&D indien je dit nodig acht voor jouw projecten. In bepaalde gevallen ben je ook lid van technische onderzoeksteams van onze klanten. Je werkt nauw samen met customer services, met wie je verantwoordelijk bent voor het inkopen van producten en diensten t.b.v. projecten. Je hebt aandacht voor het binnen de tijd en het budget realiseren van projecten, het tijdig aangeven van knelpunten en het doen van voorstellen tot verbetering. Tevens zie je toe op handhaving van gestelde kwaliteitsnormen en ben je actief in het volgen van de ontwikkelingen in de markt. Je rapporteert aan de Manager Converting.

Wat hebben we je te bieden Een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt. Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken zijn bij ons prima geregeld, naast de goede pensioenvoorzieningen. Er is een budget beschikbaar voor opleidingen op technisch vlak en er is aandacht voor persoonlijke loopbaanbegeleiding. Op die manier kun jij je volledig focussen op jouw rol en krijg je alle kansen om succes te behalen. Je hoeft de kansen alleen nog maar te pakken.We geven je alle vertrouwen zodat jij jezelf kunt ontwikkelen, een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en de mogelijkheid met ons mee te bouwen en te groeien.

Naar wie zijn wij op zoek Wij vragen accurate, creatieve, en open minded kandidaten met een technische achtergrond of passie voor en kennis van techniek om te reageren op deze functie. Voor de functie heb je een Bèta opleiding op HBO niveau of door ervaring verkregen nodig en enkele jaren werkervaring in een technisch georiënteerde functie. Van nature ben je een relatiebouwer die meedenkt met de klant. Je kunt vraagstukken goed analyseren en bent in staat om objectief tot de beste technische oplossing te komen. Proactief zijn, een sterk analytisch vermogen hebben en een positieve instelling, zijn competenties waar jij jezelf in herkent. Een goede beheersing van de Engelse taal is hier wel noodzakelijk. 

Enthousiast?Als je aan het beschreven profiel voldoet, schrijf of mail je motivatie en CV  naar onderstaand adres. Nog vragen?  Bel dan even op ma / wo of do tussen 13.30 en 15.00 uur naar Lisa Meijer, HR Manager. Tel. 040-2902610.

Open application

If you feel that you would be a valuable addition to our team, please send us an open application. Send your CV and an accompanying letter explaining your interest to Lisa Meijer, our HR Manager: meijer@htr-nl.com.

Leave a Reply